David Henke Nicola

Jönsson Park Maksym JohanG

Javid Pontus Ahmed

Avbytare: Andy, Sarang, Martin

Sarang kom insom högerback efter ca 20 min och David flyttade upp på vänstermittfält efter att johanG fick en liten känning och gick ut. Nicola blev utvisad i 40 minuten, Martin ersatte( eftersom det var träningsmatch).
Johan G kom in igen efter 55 minuter först som innermittfältare därefter som vänstermittback. Park som gick u i 55:e minuten kom in igen i 70 som högermittfältare samtidigt kom Andy in istället för Javid i anfallet.

Första 10 hade våra motståndare ett relativt stort spelövertag, utan att skapa speciellt många chanser.
Efterhand växte vi in i matchen och började hitta rätt med passningarna. Vi byggde upp ett antal bra anfall längs högerkanten där ett mycket fint sådant resulterade efter ca 35 min. Anfallet avslutades med ett väl avvägt inlägg från Javid som Ahmed kunde nicka in vid bortre stolpen. Vacker mål!

Lunds BOIS hade en del chanser min inga som ledde till Mål.

I andra halvlek hade vi motvind. De i kombination med att Lund höjde sitt spel 2 klasser gjorde att vi inte fick mycket att säga till om i början. Tvärtom ledde det till att Lund tryckte ner oss och fick en hel del frisparkar och hörnor. En av dessa gav en väldigt snöplig kvittering när Amar tappade in bollen... Lund fick luft under vingarna och följde upp med ett klass mål några minuter senare.

Då visade vi vår starka moral och tog oss spelmässigt in i matchen igen. Jämnade ut spelet och fick till en del hörnor och halvchanser. Det bästa läget att kvittera fick Pontus som kom fri med målvakten. Dock ur en ganska dålig vinkel och skottet gick i målgaveln. Vi flyttade upp en hel del folk i jakten på kvittering och fick väldigt lång lag. Strax innan slutet kunde Lund definitivt avgöra med 3-1 på en omställning sen vi lämnat backlinjen ensam mot 4-5 man.

Sammanfattningsvis en OK insats med B-betonad uppställning mot ett tippat topplag i sexan. Vi gjorde en riktigt bra första halvlek men tappade i andra. Lund vann rättvist.